Zsuzsa néni mögött rengeteg év áll, rengeteg koreográfia, rengeteg verseny. Nagyon jó hangulatban teltek a tánc órák. Bárkinek bármi kérdése, vagy gondja volt a tánccal, nagyon segítőkészen és kedvesen segített és korrigálta a tánc lépéseket / formáció váltásokat. Minden elvárásunkat és kérésünket szívesen hallgatta és teljesítette. Kellően szigorú, de figyelmes és kedves. Nem utolsó sorban odaadó és látszik a munkáján mennyire szereti és élvezi. A szalagavató napján is rengeteget segített a táncok átöltözésében és még az osztályfőnök munkáját is segítve ott állt velünk a szalagtűzés előtt is és minden félelmünket/izgalmunkat próbálta elhessegetni. Nagyon hiányoznak a tánc órák és a szalagavatóra való pörgés Zsuzsa nénivel. Ezúton is szeretnénk megköszönni munkáját. Sajnáljuk, hogy vége és nem dolgozhatunk vele már többet. Nagyon nagy szívvel és jó szándékkal ajánljuk Zsuzsa nénit, mint tánc tanárt! Ha pörgést, jó kedvet és olyan tanárt szeretnétek, aki figyelmes és odaadó is, bátran válasszátok őt! Nekünk ez volt a lehető legjobb döntésünk!
Raoul Wallenberg Szki. 12. B. 2016. január

Mindössze fél éve ismertem meg alaposabban Zsuzsit a mazsorettnek köszönhetően, de hamar rájöttem, hogy ilyen odaadó, alapos, felkészült tanárt, alig lehet találni manapság. Aki valamennyire is ismeri őt, tudja, hogy ez nem túlzás. Olyan oktató, akihez szívesen jár táncolni az ember. Ha kell, szigorú, ha kell, elnéző, ha kell, kezes bárány, ha viszont az kell, akkor anyatigris. Tele van szenvedéllyel, tűzzel, élettel, sohasem pihen. Bármikor bármilyen problémával lehet őt zaklatni, az órákon kívül is. Segítőkész, strapabíró, érzékeny, stramm nő, akitől csakis tanulni lehet. Mindenki büszke arra, ha kiejtheti: „Zsuzsa (néni) tanított engem.”
Köszönöm még, hogy segített akkor is, amikor életem nagy napjára készültem: férjemmel, Petivel jártunk hozzá táncórákat venni. Nála a kezdő táncosnak sem kell félnie, szégyenkeznie, mindenkiből kihozza a legjobbat. Neki köszönhetően egy vidám, bohókás bécsi keringővel és egy tüzes, pörgős tangóval gazdagodtunk: a násznép kétszer is visszatapsolt minket.
Röviden: vérbeli profi, akitől rengeteg tudást szívtam magamba. Csak remélni merem, hogy nem fog csalódni bennem, és fél szemmel mindig vigyázz rám!
Gyál, 2013. augusztus 26.
Kőrös-Nyíri Dóra és Kőrös Péter   (nyiridora @ gmail.com)

Zsuzsa néni 4 éves korom óta, 14 éve tanít engem táncolni, úgyhogy bőven volt időm megismerni tánctanárként és emberként egyaránt. Talán a legfontosabb dolog amit mindig is csodáltam benne, az a tánc iránti szenvedélye és a kitartása, amivel mindig tudott motiválni minket a legsikertelenebb versenyeink után is (szerencsére nem sok ilyen volt, mert mindig maximálisan felkészített minket a versenyekre:)

Baranya Krisztina (tincsolino @ gmail.com) 2013

Bittera Zsuzsát 12 éve ismerem, a legkülönbözőbb helyzetekben, szituációkban, edzőként, művészeti vezetőként, koreográfusként és magánemberként volt szerencsém a közelében lenni, türelmet és toleranciát tanulni Tőle.
Tisztességes, megbízható, szavahihető és következetes kollega, aki erős akaratú, de emberileg szerény, visszafogott stílusú vezető, ugyanakkor van határozott jövőképe, szenvedélyes, reális önismerettel és döntésképességgel bír. Kombinálja a saját tapasztalatait a szerzett is-meretekkel és az adott körülményeknek megfelelő módon igyekszik eljárni és viselkedni.
A közös győzelemben hisz, a partnereit felemeli, a tanítványaiban bízik, azokat gondolkodás-ra, véleményalkotásra, cselekvésre ösztönzi, a teljesítményüket reálisan értékeli, a gyereke-ket jól ismeri és személyre szabottan motivál.
Rugalmas, dinamikus, terhelhető, kitartó személyiség, aki magával ragadja a környezetét, érzékeny mások problémái iránt, érdeklődő és segítőkész. Ha szükséges vállalja a konfrontáci-ót, a hibáit elismeri és képes azokon változtatni.
Tekintélyét magatartásával, teljesítményével, tudásával és erkölcsi értékeivel vívta ki.
Bittera Zsuzsát egyszerűen: TISZTELEM és SZERETEM.
Szeghalom, 2013. június 20.
                                                                                                   Macskinné Pór Erzsébet
                                                                                    nívódíjas mazsorett és gyermektánc oktató
                                                                                              a MAFUMASZ elnökségi tagja
                                                                                        a MATWISZ egykori szakmai elnöke
                                                                                                    mpengi63 @ gmail.com

Aki tánc tanárt keres, annak csak azt tudom javasolni, hogy ha nem kitartó, nem akarja magából kihozni a maximumot és nem a tökéletesre törekszik, akkor nem Zsuzsi az embere. Hiszen Ő olyan dolgokat hoz ki táncra kiéhezett emberekből tudásával, türelmével és odaadásával, amire senki nem gondolt, hogy az illető képes lehet rá. Évről évre tapasztaltam, hogy Ő az, akiben a csoda benne van!

Nagy Ariellla (ariella.nagy @ gmail.com) 2013. szeptember

Sokszor kereszteztük egymás útjait, sok szép emlék jut eszünkbe... A legutolsó momentum az esküvőnk előtti táncórák derűs hangulata, a koreográfia személyre szabása, a "lehetetlen" elemek megszelídítése.. :) Zsuzsi sok időt, energiát és türelmet fordított arra, hogy megtanítsa számunkra azokat az apró dolgokat, amitől egy tánc a külső szemlélő számára professzionálissá, nekünk pedig a sok gyakorlás után természetessé, könnyeddé, élvezhetővé válik. Köszönjük, hogy nem adtad fel! :D

Csizmadia - Szedlmajer Gréta és Csizmadia Benedek (csizmadia.benedek @ gmail.com) 2009

Ezúton szeretnénk Zsuzsinak megköszönni azt a sok fáradságos órát, amit a táncunk betanításával és velünk töltött!
Mi a kedvesemmel nagyon távol álltunk a tánctól, de Zsuzsinak és a Kedves Családjának köszönhetően, megszerettük és egy személyre szabott, vicces és romantikus nyitótánccal örvendeztettük meg a vendégeinket! Nagyon sok kellemes órát töltöttünk nála, ahol bizony az egész család a segítségünkre volt egy-egy számunkra bonyolult elem bemutatásánál!
Sokat nevettünk és Zsuzsi, neked köszönhetjük, hogy a Mi "nagy napunkon" magabiztosan táncoltunk a parketten!

Zita és Attila (mesz.zita @ gmail.com) 2013. augusztus

Zsuzsa néni tanításában mindig érezni lehetett a pontos felkészültséget és céltudatosságot.
Munkáját türelemmel, kitartással és odaadóan végezte.
Csak ajánlani tudom bárkinek, akinek egy remek tánctanárra lenne szüksége!

Szalai Zsuzsanna mazsorettt-táncos, mazsorett-oktató (sz.zsuzsi06 @ gmail.com, 06-30-354-7545) 2013

2013-ban kerestem meg Bittera Zsuzsát, hogy segítsen fellendíteni a Mazsorett csapatunk színvonalát. Azóta bővült a palettánk, sokféle tánctípust tanultunk. Mióta ő is a csapat tagja sokkal népszerűbbek vagyunk, mint eddig. Csapatunk hamar befogadta szerénysége és tudása miatt. Remek, látványos botos és pom-pon-os táncokat tanított nekünk, melyek nagy sikert arattak. Nagyon élvezzük az óráit. Az esküvőm idén nyáron lesz és Zsuzsát kértem fel, hogy tanítsa be nekünk a táncot, mivel nagyon ötletes és kreatív koreográfiákat talál ki. Ezúton is szeretném megköszönni neki, a fellépéseinkre való felkészítést.

Faragó Fruzsina, Mazsorett csoport Kakucs (fruzsi.farago @ gmail.com) 2014. január 28.