Mazsorett koreográfiák:
Mazsoretteknek készíteni koreográfiát nagyon összetett feladat. A táncok ismerete mellett a az eszköz (bot, pompon, zászló stb.) használatával is tisztában kell lenni. Az aktuális szabályokat és a csoport létszámát, felkészültségét is számításba kell venni. Az összeállítások sikere mindíg a táncosok végrehajtásán múlik, ezért a betanításra és a szükséges technikák elsajátítására is sok-sok időt kell fordítani. Mazsorett vezetőként eltöltött évek alatt számos, az országos bajnokságon elért dobogós és magyar bajnok koreográfiát készítettem és tanítottam be növendékeimnek. Az egyéni, botos és pomponos összeállítások mellett kis és nagycsapatos produkciók és készültek. A sikerekhez mindig hozzájárult az alapokkal eltöltött munka, legyen az a botkezelés gyakorlása vagy a tánctechnikákkal alapos elsajátítása.

Mazsorett bottechnika:
A mazsorett-bot forgatása nem egyszerű feladat. Az egyszerű forgatásoknak és lengetőknek ugyanúgy megvannak a sajátos technikái, mint a dobásoknak vagy testen gördítéseknek. Ezek elsajátítása sok-sok gyakorlással és a technikák pontos betartásával lehet csak sikeres. Egy szóló produkció előadásának eredménye a részletekben rejlik. A jól megalapozott technika a későbbiekben is a táncos hasznára válik. A magasabb szintű botforgatás, a twirling sport alapjai is innen indulnak.

Tapasztalataim alapján vállalom egyéni, páros kis- és nagy-csapat mazsorett koreográfiák összeállítását és betanítását, egy vagy két bottal, pomponnal és zászlóval egyaránt.