Tanuló évek: 5 éven keresztül tanultam klasszikus balettet, Rózsa Magdolna balett iskolájában majd szertornáztam a Vasas Sport Egyesületben Békési Sándor vezető edző irányítása alatt. A KISZ Központi Művészegyüttesnél eltöltött néptáncos évek után egyenes út vezetett a Budai Táncklubba ahol Szererba Imre táncpedagógus vigyázó szemei mellett váltam versenytáncossá.

Szakmai felkészültség: Ritmikus Sport Gimnasztika Edzői végzettség megszerzése a Testnevelési Főiskolán, Társastánc Oktatói végzettség a Magyar Művelődési Intézetben, ugyanitt Modern Tánc Oktatói képzés. A Magyar Országos Mazsorett Szövetségben mazsorett oktatói és mazsorett bírói képzések. Az évek alatt számos kisebb továbbképzés és gyakorlat a divat- és versenytánc, a jazz-balett, a modern táncok, a mazsorett és a twirling területén.

Szakmai múlt: Testnevelő tanári feladatokat láttam el az ecseri Általános Iskolában, a Bartók Béla Általános Iskolában és az Eötvös Általános és Szakközép Iskolában, Gyálon, Az Ecseri Iskola Ritmikus Sportgimnasztika csoportját készítettem fel 3 éven keresztül a Országos Diák Olimpiára, ahol második helyezést ért el a csapat. Tánciskolákat vezettem Vecsésen, Gyálon, Alsónémedin. Az Operett Színház tánckarában dolgoztam és szerepeltem hosszú időn keresztül. Rendszeresen készítek és tanítok be középiskolás szalagavató tánckoreográfiákat. Több előadóművészt készítettem fel színpadi szereplésre, táncos mozgásra. Általános táncokat és egyedi összeállításokat tanítottam esküvőjükre készülő pároknak. Cégvezetőknek, menedzsereknek egyéni órákon tartottam táncképzést. A Gyáli Mazsorett Csoporttal 2001-óta, 12 éven át foglalkoztam mint csapatvezető, koreográfus, mazsorett- és twirling-oktató, minden korosztályban. Jelenleg a Senior csapatot vezetem. A csapatvezetését már átadtam a fiatalabb nemzedéknek de mint edző és koreográfus még mindig velük dolgozom. A kakucsi mazsorett csoport munkáját szintén ezdőként és koreográfusként is segítem.

Kitüntetések, elismerések: Több érem és kupa szertornászként, majd versenytáncosként, dobogós helyezésekért. Magyar Országos Mazsorett Szövetség szakmai díja 2010-ben, a Gyáli Önkormányzat adományozta kiváló sportoló díj 2011-ben. Országos Mazsorett Szövetség Kiváló Mazsorett Vezető díja 2011-ben. A legnagyobb elismerés azonban az a sok-sok helyezés, kupa, oklevél, amit a növendékeim nyertek. A 2013. augusztusában rendezett IMA Mazsorett Európa Bajnokságon több dobogós és pontszerző hely melett Senior Show kategóriában csoportommal Európa Bajnokok lettünk.

Család: Felnőtt lányom már kirepült a családi fészekből. Serdülő fiammal és férjemmel élek és dolgozom Gyálon.