Esküvői felkészítés:
A felnőtt élet egyik legfontosabb eseménye az esküvő. Az elsőként eltáncolt meghitt keringő vagy slowfox még emlékezetesebbé teheti ezt az élményt. Fontos, hogy ne a görcsről és az egymás lábában való bukdácsolásról szóljon, hanem az együtt-táncolás öröméről.

Napjainkban divatos, hogy az ifjú pár egy meglepetéstánccal is szórakoztatja a tiszteletére egybegyűlt násznépet. A próbák során az alap lépésektől indulva, a klasszikus táncokat elsajátítva készülhetnek fel az első házaspári-táncra. A tanulás tempóját mindig a táncosokhoz igazítom akárcsak az órák számát. Van akinek csak egy két felfrissítő órára van szüksége, hogy a régebben, tánciskolákban tanultak előjöjjenek, de olyan is van, hogy az alapoktól indulunk.

Esküvői meglepetés tánc:
Nem csak az ifjú pár lepheti meg a násznépet, hanem a meghívottak is kedveskedhetnek egy tánccal. A csoportos próbákat ugyan sokszor nehéz összehozni, de a jó hangulatban eltöltött órák megalapozzák az esküvő sikerét. A komoly tánctól kezdve a vicces kifigurázásig elég széles a repertoár.